Je woning zelf verkopen? Het kan met Winky als coach!

Je huis verkopen zonder makelaar is niet moeilijk. Winky helpt je gratis om je huis te verkopen zodat je duizenden euro's kunt besparen op een makelaar. In 8 stappen leidt Winky je door het hele verkoopproces.

Stap 1: Account aanmaken

Het aanmaken van een account en het vervolgens online zetten van je woning is kinderspel. Binnen 3 minuten heb jij je woning al online, helemaal gratis. En het blijft gratis! Dus wees niet bang dat je na het aanmelden opeens vast zit aan een abonnement of andere kosten.

Stap 2: Foto's uploaden

Upload de mooiste foto's van je woning eenvoudig vanaf elk willekeurig device. De volgorde van je foto's kun je eenvoudig aanpassen.

Vind je het lastig om zelf mooie foto's te maken? Winky geeft je graag tips waar je op moet letten. Ook kun je via Winky voordelig een professionele fotograaf inhuren.

Stap 3: Omschrijving en woning kenmerken aanvullen

Zet je woning op een aantrekkelijke manier te koop. Een interessante omschrijving en volledige kenmerken helpen je hierbij.

Stap 4: Je huis promoten op social media

Winky maakt een kant en klaar bericht voor je dat je direct kunt delen op jouw eigen social media accounts.

Daarnaast kun je via Winky ook adverteren op Facebook, zo kun je snel en eenvoudig jouw doelgroep benaderen.

Stap 5: Bezichtigingen

Potentiële kopers nemen rechtstreeks contact met jou op voor meer informatie over je woning of om een bezichtiging in te plannen.

Zelf bezichtigingen doen is helemaal niet zo moeilijk. Je kent je eigen woning en buurt immers als beste en kan zo alle vragen meteen beantwoorden. Daarnaast ben je voor een bezichtiging niet aan kantoortijden gebonden en kun je uitgebreid de tijd nemen om kopers rond te leiden.

Omdat kopers informatie graag uit de eerste hand ontvangen, wordt een persoonlijke rondleiding zeer op prijs gesteld!

Stap 6: Onderhandelen

Is een koper serieus geïnteresseerd? Dan volgt er vaak een onderhandeling over de prijs, de overdrachtsdatum en eventuele ontbindende voorwaarden. Deze onderhandeling voer jij rechtstreeks met de koper. Natuurlijk geeft Winky wel tips waar je op moet letten.

Stap 7: Koopakte tekenen

Ben je eruit met de koper? Dan moet er een koopakte opgemaakt worden om alles wat afgesproken is vast te leggen.

Je kunt zelf een koopakte maken of een koopakte op laten maken door een specialist.

Winky geeft je graag meer informatie over de verschillende opties.

Stap 8: De overdracht

Op de dag van de notariële overdracht ga je samen met de koper naar de notaris om de overdracht formeel plaats te laten vinden en worden de sleutels van eigenaar gewisseld.

Ik wil mijn huis gratis via Winky verkopen

Wil jij ook je huis gratis verkopen? Zet je huis dan binnen een paar minuten online.

© Winky 2020