Ontmoet ons fanatieke, leuke en bovenal allerbeste team

Onze marketingcommunicatie stagiaire Rosan Meijerink

Al ruim 7 weken maakt onze online topper Rosan deel uit van het Winky team en vandaag willen wij jou dan ook met trots presenteren hoe haar werkzaamheden zijn verdeeld en op welke manier zij deze elke keer weer met plezier mag uitvoeren. 

Even kennismaken

Rosan is dus stagiaire in het team van Winky. Ze studeert commerciële economie aan Saxion Hogeschool te Enschede en binnen deze studie heeft ze gekozen om zichzelf te specialiseren in online marketing. Door zelf veel interesse te tonen in verschillende werkzaamheden binnen dit vakgebied is ze zichzelf aan het ontwikkelen tot online marketeer. “Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn met bijvoorbeeld het bedenken van berichten voor social media die mensen écht triggeren!”.

Werkzaamheden die haar niet koud laten zijn erg uiteenlopend en gaan over zoekwoordenonderzoeken, het schrijven van unieke content voor social media, maar ook het analyseren van data en dit omzetten tot bruikbare informatie voor verschillende doeleinden. Zo gaat ze dus elke dag met veel zin naar haar stage waar ze iedere dag in de huid van Winky mag kruipen om er voor te zorgen dat verschillende doelstellingen behaald worden.

Haar opdracht

Rosan is bezig met het uitvoeren van een online marketingcommunicatie onderzoek. Uit haar onderzoek moet blijken hoe Winky.nl op de juiste manier een online-marketing mix kan inzetten. Zo wordt er gekeken naar hoe social media op een effectieve manier kan worden ingezet maar ook naar de invloed van organische vindbaarheid in verschillende zoekmachines. Het doel van dit onderzoek is dan ook om door middel van dit onderzoek vast te stellen welke acties uitgevoerd moeten worden om ervoor te zorgen dat Winky.nl (nog meer) bekendheid genereert en uiteindelijk het onbetwiste nummer één platform wordt waar je gratis je eigen huis kan verkopen.

En zoals ze zelf zegt: “Er moet maximaal resultaat worden gegenereerd door het optimaal inzetten van beschikbare middelen!”

Wat kan Winky voor mij betekenen

© Winky 2020